Nume:
Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt
E-mail:
catalinautocars@yahoo.com
Telefon:
0769 525 827
Adresa:
Corabia, DN 54, jud. Olt.
Facebook

Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt

Parcuri de dezmembrari auto, Vanzari/Cumparari:  Piese auto second hand, Autovehicule avariate/neavariate, Achizitie auto prin programul Rabla, Cumparari auto in vederea dezmembrarii, Documente in vederea radierii, Caroserie, Parbrize/ Geamuri, Motoare sh, Cutii de viteza sh, Instalatii electrice sh.

Detalii

Societatea este infiintata in anul 2009, ca un efect pozitiv al crizei economice, avand ca si obiectiv o alternativa de preturi reduse pentru piesele auto originale. Un alt obiectiv important este obtinerea unui forte bun raport calitate/pret pentru satisfacerea deplina a clientilor. Oferim servicii complexe si variate in domeniul auto. Orice producator recomanda pentru autoturismele produse piese auto originale. Pretul acestora este mare si nu se justifica de multe ori in pretul total al autoturismului. Devine astfel o solutie eficienta achizitia de piese second hand, iar noi incearcam sa orferim un serviciu de calitate in acest domeniu. Centru ce se ocupa cu recuperarea și vanzarea pieselor auto din dezmembrari pentru majoritatea marcilor de autoturism. Comercializeaza componente cum ar fi: motoare, cutii de viteza, transmisie, electrice, subansamble caroserie, unitati de control a injectiei si a elementelor de siguranta, accesorii si altele.

Firma are in stoc urmatoarele categorii de piese : Audio, navigatie, sistem electronic, cardan, caroserie, cutie transfer, cutie viteze, echipamente, instrumente bord, motor, pedale, punte fata, punte spate,roti, scaune, sistem airbag, sistem alimentare si injectie, sistem alimentare cu combustibil, sistem de distanta, pilot automat, sistem de evacuare, sistem de incalzire si aer conditionat, sistem directie, sistem electric, sistem electric motor, sistem franare, sistem racire motor si cutie viteze, trapa.Ne asiguram ca demembrarile efectuate de personalul nostru respecta toate conditiile si astfel toti clientii sunt multumiti de serviciile noastre. Pe langa dezmembrari, firma noastra va pune la dispozitie si piese auto noi de la marci importante din industria auto. Raspundem cu seriozitate si promptitudine cerintelor dumneavoastra, asa ca ne puteti contacta oricand pentru a va informa cat mai complet posibil.

Servicii

Servicii oferite :
- piese provenite din dezmembrari pentru toate marcile de autoturisme;
- vanzari - cumparari auto second hand sau avariate;
- garantie pentru produse intre 1-6 luni;
- posibilitatea de a trimite produsele comandate prin curierat oriunde in Romania in cel mai scurt timp.

- garantia returnarii banilor in cazul unui retur si returul produsului daca piesa este in starea initiala.

- service auto;

- colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz,

- dezmembrarea partilor componente și sortarea lor,

- predarea lor catre reciclatori in vederea coincinerarii, recuperarii energiei si materiilor prime.

 

 

Oferte speciale

Marci comercializate: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

Galerie foto

Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt
Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt
Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt
Dezmembrari Auto Catalin Auto Cars - Corabia - Olt

© 2015 Copyright by auto-dezmembrari.com