Nume:
Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin
E-mail:
contact@dezmembrarigiura.ro
Telefon:
0744 136 333
Telefon 2:
0741 176 663
Telefon 3:
0374 081 190
Website:
http://dezmembrarigiura.ro/
Adresa:
Loc. Moniom, nr. 113, jud. Caras Severin.
Facebook

Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin

Parcuri de dezmembrari auto, Vanzari/Cumparari:  Piese auto second hand, Autovehicule avariate/neavariate, Achizitie auto prin programul Rabla, Cumparari auto in vederea dezmembrarii, Documente in vederea radierii, Caroserie, Parbrize/ Geamuri, Motoare sh, Cutii de viteza sh, Instalatii electrice sh.

Detalii

Parcul nostru auto de dezmembrari este deschis din luna februarie 2016. Avem un numar de 360 masini aproape toate marcile auto. Locatia este la 3 km de Resita in localitatea Moniom - 113. Intrarea se face pe podul de metal spre Comat. Deviza noastra este ,,o raza de soare pentru masina ta,, incercand astfel sa aducem o raza de soare in inima fiecarui client care apeleaza la firma noastră.

Parcul are mai multe departamente operaționale pentru a asigura un sprijin cit mai bun pentru clienții noștri în toate etapele. Clienții nostri, atât interni si externi, sunt toți operatorii din domeniul de piese auto, dealeri, magazine, etc, nu mai vorbim de piața privată, zona noastră de captare se confruntă cu o creștere rapidă. Nevoie de referinta a clientilor nostri ne conduce la politicile companiei precise, care au ca rezultat un serviciu de înaltă calitate, prețuri extrem de competitive in raport calitate pret, piese de inalta calitate pentru a incerca sa satisfaca toate cerintele de pe piata. Suntem incantati sa impartasim aceasta experienta cu dumneavoastra, prin a selecta si a va pune la dispozitie o vasta gama de repere auto cu factura si garantie la cel mai corect raport calitate pret. Societatea noastra,si-a propus si urmareste satisfacerea nevoii de piese pentru posesorii unor autovehicule de fabricatie mai veche. De aceea investim in autovehicule aduse, in principiu, direct din strainatate, de la persoane fizice sau juridice si, cu ajutorul unor buni meseriasi, dezmembram aceste autovehicule si recuperam doar piesele care inca sunt functionale si se pot refolosi ca atare. Avem, aducem si dezmembram autovehicule din gama Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, pe langa piese obtinute din dezmembrari, avem posibilitatea de a livra si piese noi.

Servicii

Servicii oferite :
- piese provenite din dezmembrari pentru toate marcile de autoturisme;
- vanzari - cumparari auto second hand sau avariate;
- garantie pentru produse intre 1-3 luni;
- posibilitatea de a trimite produsele comandate prin curierat oriunde in Romania in cel mai scurt timp.
- Dezmembrari Auto;
- Consultanta;
- Cumparare piese;
- Garantie;

- Livrare;
- Vanzari.

Oferte speciale

Program functionare:

Luni Vineri: 09:00 - 17:00;

Sambata: 09:00 - 13:00.

Galerie foto

Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin
Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin
Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin
Dezmembrari Giura Auto Sole - Caras Severin

© 2015 Copyright by auto-dezmembrari.com